Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oregano, haricots verts, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Sauteed Haricots Verts, ardei gras roșu și nuci de pin, Salată crocantă Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi, și Haricots Verts Almondine.
Instrucțiuni
1
Au gata castron mare apă cu gheață. În oală mare de fierbere apă sărată, blanch haricots verts până clare-licitație, 2 la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, apoi plonjați în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se scurge din nou și se usucă. (Haricots verts pot fi albite cu 1 zi înainte, drenate și uscate și refrigerate până când sunt gata de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
4
În tigaie mare la foc moderat, topiți untul. Gatiti, neacoperit, pana la auriu inchis si parfumat, 2 pana la 3 minute. Se amestecă nuci de pin și pâine prăjită, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Unt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați haricots verts, oregano, sare și piper; aruncați până se încălzește.