Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel

Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel
Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 586 calorii. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, făină de patiserie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping, Mere, pere, afine crocante cu topping de ghimbir, și Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți anasonul în tigaie mică la foc mediu până la o culoare ușor mai închisă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați semințele în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
3
Adăugați următoarele 5ingrediente; amestecați 5 secunde.
4
Adăugați unt; amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți oul și amestecați până când ingredientele sunt umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați mere și suc de lămâie; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
4
Transferați umplutura în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci (sau alt vas de copt de 2 litri superficial).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tava De CoptTava De Copt
5
Se sfărâmă topping fin peste umplutură.
6
Coaceți desertul până când merele sunt fragede, sucurile se bulează gros, iar toppingul este crocant și auriu, aproximativ 1 oră. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți crocant cald cu gelato.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
8
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de alimente naturale și piețe italiene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista