Creveți Pili Pili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Pili Pili. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.78 pe portie. O porție conține 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți cu coajă, ardei iute Thailandezi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui peri peri (Piri piri, pili pili), Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu foarfece de bucătărie, tăiați spatele fiecărei cochilii de creveți, păstrând cojile intacte.
Îndepărtați venele intestinale întunecate, apoi filetați creveții pe 4 frigarui metalice.
Într-o tigaie medie, topiți untul.
Adăugați ardeii iute Thailandezi, usturoiul, ghimbirul, ardeiul gras roșu, chimenul măcinat și boia afumată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un mini robot de bucătărie, adăugați sucul de lămâie și piureul. Se amestecă coriandrul și se condimentează untul condimentat cu sare și piper.
Aprinde un grătar. Condimentați creveții cu sare și piper, atât în afara cochiliei, cât și în interiorul spatelui tăiat. Grătiți creveții la foc mare, ungând cu untul aromat și rotind des, până când sunt gătite, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Întindeți untul rămas pe creveți și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.