Creveți Peruvieni și paella de migdale
Peruvian creveți și migdale Paellan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cilantro, plantatoare de migdale tăiate, ardei jalape o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Peruvieni Ușori, Sudado Peruvian De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), și Paella De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bulionul și legumele în tigaie mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați orez, creveți, usturoi și ardei; se amestecă bine. Acoperă. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute.
Se amestecă migdalele și cilantro.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.