Creveți Glazurați Cu Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții glazurați cu rubarbă. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 124 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, creveți, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Șuncă glazurată cu compot de struguri-rubarbă, Budinci Ricotta cu rubarbă glazurată, și Marmeladă Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți rubarbă, ghimbir, usturoi, hoisin, zahăr și 1/4 cană apă. Când rubarba începe să se despartă, aproximativ 3 minute, amestecați în sos de soia și transferați jumătate din glazură într-un castron mic.
Filetați creveții pe 4 frigarui metalice.
Periați ambele părți ale creveților cu glazură din tigaie. Grătar creveți, de cotitură și ungand cu generozitate ca te duci, până când acestea sunt opace și apar semne de gratar, aproximativ 8 minute în total.
Transferați pe o farfurie de servire și periați cu glazură din castron.
Serviți cu glazura rămasă din castron pe lateral.