Creveți Frittata: Frittata coi Gamberetti

Creveți Frittata: Frittata coi Gamberetti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 180 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de creveți, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata), și Frittata verde: Frittata con le Erbe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți 1 cană de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Albiți rapid creveții în apa sărată, apoi scurgeți și aruncați untul. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă de 9 inci la foc mare și turnați ouăle. Gatiti, amestecand constant, pana cand ouale sunt coagulate. Ouăle trebuie să fie semi-solide.
Adăugați creveții și amestecați-i. Gatiti amestecul pe plita pentru inca cateva minute, apoi intoarceti-l.
Tăiați frittata în pene, acoperiți cu pătrunjel și serviți.