Creveți dulce și picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 8.0 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 747 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, ulei vegetal, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Dulci Și Picante, Creveți Dulci Și Picante Pentru Doi, și Creveți Dulci Și Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, ardeiul roșu zdrobit și amidonul de porumb până se dizolvă amidonul de porumb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Amidon De Porumb
Ulei De Susan
Sos De Soia
Zahăr
2
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și morcovul în ulei 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Morcov
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă amestecul de sos de soia și creveții. Se prăjește 3 până la 5 minute, până când creveții sunt roz și fermi și sosul se îngroașă.