Creveții cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 2 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 224 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână roșii, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți cu sos de muștar-var, Creveți cu sos de muștar-var, și Creveți pane cu sos de miere-muștar.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă vinul sau sucul de mere, muștarul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Muștar
Usturoi
Piper
Ceapă
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați creveți; gatiti si amestecati pana crevetii devin roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile; se încălzește.
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice pe bază de plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruitului, perei albe, ierbii verzi și agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite pe palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate îmbucurătoare. Finisajul concentrat este clar, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!) dar se bucură ușor de ea însăși într-o zi fierbinte de vară. Noroc!