Creveți cu roșii și brânză Feta
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Creveții cu roșii și brânză Feta ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 351 calorii, 51G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, roșii, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 93%. Încercați Creveți cu roșii și brânză Feta, Creveți cu roșii și Feta, și Creveți La Cuptor Cu Roșii Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotează usturoiul tocat în uleiul de măsline până devine auriu.
Adăugați ceapa verde și ardeii jalapeno; sotati aproximativ 3 minute.
Se amestecă roșiile tocate și sarea și piperul. Se aduce la fierbere și se amestecă pătrunjelul. Reduceți căldura.
Într-o tigaie medie, aruncați creveții cu uleiul de măsline. Gatiti la foc mediu pana cand crevetii devin roz. Condimentează cu sare și piper și amestecă în sosul de roșii.
Pentru a servi, zdrobiți brânza feta peste creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio