Creveți cu busuioc proaspăt, stil thailandez este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de pește, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, Pui De Busuioc-Stil Thailandez, și Supă de pui în stil thailandez cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sosul de pește, apa, sosul de soia și zahărul într-un castron mic și se lasă deoparte. Pregătiți ingredientele rămase, astfel încât să le puteți adăuga rapid atunci când sunt necesare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți o tigaie din fontă de 10-12 inci la foc mediu-mare până devine foarte fierbinte, aproximativ 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul și întoarceți-l pentru a acoperi tigaia uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați creveții într-un singur strat și lăsați-i să gătească pe o parte, netulburați, până când marginile lor devin roz aprins. Aruncați bine și întoarceți toți creveții fierți în sus, astfel încât cealaltă parte să poată găti, netulburată, timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați ceapa și usturoiul și aruncați bine. Gatiti 1 minut, aruncand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si devine parfumata si stralucitoare; continuați să aruncați, astfel încât să se ofilească și să se înmoaie, dar să nu ardă.Amestecați amestecul de sos de pește pentru a vă asigura că zahărul este dizolvat și turnați-l în jurul marginilor tigaiei. Aruncați bine pentru a condimenta creveții cu sosul, apoi lăsați să gătească, netulburat, doar până când creveții sunt fierți și sosul clocotește.,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa verde, coriandru și chile și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat
7
Adăugați busuiocul în tigaie și aruncați bine. Gatiti 10 secunde si turnati pe un platou de servire suficient de adanc pentru a tine putin sos.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.