Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să faceți sos de pâine de porumb. O porție conține 481 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui din carton, unt, betty cornbread & muffin mix și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pansament Pentru Pâine De Porumb, Pansament Pentru Pâine De Porumb, și Pansament Pentru Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți rulourile de semilună conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună Frigorifice
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.faceți și coaceți pâinea de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind lapte, 1/4 cană de unt și 3 ouă. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Unt
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
5
Adăugați amestecul de ceapă, țelină și piper și usturoiul la picăturile de slănină; gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
6
Într-un castron mare, se sfărâmă rulourile de semilună și pâinea de porumb. Se amestecă amestecul de ceapă, slănina, untul topit, Salvia, bulionul și 1 ou până se omogenizează. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună Frigorifice
Pâine De Porumb
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
7
Coaceți descoperit 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc.