Crepe De Brânză La Cuptor

Crepe De Brânză La Cuptor
Nevoie de un fără gluten, primal și pescatarian morn meal? Crepele de brânză coapte ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de unt, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Clătite la cuptor (clătite) cu brânză de vaci, Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, și Crepe De Brânză La Cuptor Fără Făină [Fără Gluten].

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți o tigaie antiaderentă de 6 inci la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Ungeți tigaia cu puțin unt. Lucrând rapid, turnați 3 linguri de amestec de ouă în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Acoperiți și gătiți până când crepul de ou este doar setat, aproximativ 1 minut. Răsturnați tigaia peste o farfurie și lăsați creponul de ou să cadă pe farfurie. Repetați pentru a face 10 crepe în total, periați tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuiți crepe pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
CrepeCrepe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Ungeți un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați 1 crep de ou pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Așezați o parte din brânza fontina și mozzarella în centrul crepei de ou, apoi presărați cu puțin busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Rulează creponul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Așezați creponul umplut în vasul de copt pregătit, cu cusătura în jos. Repetați cu crepele de ou rămase, brânza și busuiocul. Puneți sosul marinara peste clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
CrepeCrepe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Se presară parmezanul și se punctează cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
10
Coaceți până când brânza se topește și blatul este auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
1/2 cană ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
12
2 cepe mici, tocate mărunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
2 căței de usturoi, tocați mărunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
14
2 tulpini de telina, tocate marunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
15
2 morcovi, decojiți și tocați mărunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
1/2 linguriță sare de mare, plus mai mult după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
17
1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
18
2 (32 uncie) cutii roșii zdrobite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
19
2 frunze de dafin uscate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin UscateFrunze De Dafin Uscate
20
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
21
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
22
Adăugați țelina, morcovii și 1/2 linguriță din fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
23
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
24
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
25
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Condimentează sosul cu mai multă sare și piper, după gust. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista