Crepe De Brânză La Cuptor

Nevoie de un fără gluten, primal și pescatarian morn meal? Crepele de brânză coapte ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de unt, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Clătite la cuptor (clătite) cu brânză de vaci, Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, și Crepe De Brânză La Cuptor Fără Făină [Fără Gluten].
Instrucțiuni
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un bol mediu.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 6 inci la foc mediu-mic.
Ungeți tigaia cu puțin unt. Lucrând rapid, turnați 3 linguri de amestec de ouă în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Acoperiți și gătiți până când crepul de ou este doar setat, aproximativ 1 minut. Răsturnați tigaia peste o farfurie și lăsați creponul de ou să cadă pe farfurie. Repetați pentru a face 10 crepe în total, periați tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuiți crepe pe farfurie.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați 1 crep de ou pe o suprafață de lucru.
Așezați o parte din brânza fontina și mozzarella în centrul crepei de ou, apoi presărați cu puțin busuioc.
Așezați creponul umplut în vasul de copt pregătit, cu cusătura în jos. Repetați cu crepele de ou rămase, brânza și busuiocul. Puneți sosul marinara peste clătite.
Se presară parmezanul și se punctează cu 2 linguri de unt.
Coaceți până când brânza se topește și blatul este auriu, aproximativ 15 minute.
1/2 cană ulei de măsline extravirgin
2 cepe mici, tocate mărunt
2 căței de usturoi, tocați mărunt
2 tulpini de telina, tocate marunt
2 morcovi, decojiți și tocați mărunt
1/2 linguriță sare de mare, plus mai mult după gust
1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust
2 (32 uncie) cutii roșii zdrobite
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Adăugați țelina, morcovii și 1/2 linguriță din fiecare sare și piper.
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Condimentează sosul cu mai multă sare și piper, după gust. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)