Crema lui Pat de supă de cartofi

Crema lui Pat de supă de cartofi
Crema lui Pat de supă de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, veți obține o supă care servește 8. O porție conține 232 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de slănină, jumătate și jumătate, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Cremă de șuncă și supă de cartofi, și Cremă de supă de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se sotează slănina și ceapa, într-o tigaie medie, până se rumenesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
La foc mic, într-o tigaie cu sos mediu, gătiți făina până la pastă. Adăugați încet bulion de pui și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă amestecul de slănină și ceapă, cartofii și cartofii instant. Se fierbe timp de 30 de minute și apoi se amestecă în jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cartofi InstantFulgi De Cartofi Instant
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
4
Servește.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista