Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vermicelli vegetali cremoși. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 396 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca), Esențial de zi cu zi : Vermicelli cremoși Pesto cu creveți, și Cremă De Legume Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati broccoli și sparanghel în unt timp de 8-10 minute sau până când sunt crocante. Între timp, gătiți vermicelli conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Într-o cratiță mare, gătiți și amestecați crema de brânză și laptele la foc mediu până se omogenizează.