Cremă De Ciocolată-Portocală
Crema de ciocolată-portocalie este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1660 calorii, 18g de proteine, și 131g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână vanilie, ciocolată semidulce, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vanilia, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Vanillan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți de ciocolată cu ciocolată cu cremă coagulată cu ciocolată și portocale și marmeladă de portocale, Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, și Cremă De Portocale Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți brânza neufchtel, coaja de portocală și vanilia până se omogenizează.
Adăugați frișcă și bateți la viteză mică până se omogenizează, apoi la viteză mare doar până când amestecul seamănă cu frisca bătută rigid (nu bateți excesiv).
Cernem zahărul pudră și împăturim amestecul de smântână. Îndoiți ciocolata până se distribuie uniform.