Cremă De Caramel

Cremă De Caramel
Crema de Caramel este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Plăcintă Cu Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, gătiți și amestecați 3/4 cană de zahăr la foc mic până când zahărul este topit și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă în opt 6 oz. cupe custard, înclinându-se pentru a acoperi fundul cupei; lăsați să stea timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, vanilia și zahărul rămas până se combină, dar nu spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste zahăr caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Așezați cupele în două 8-in. Tigăi pătrate de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă apă clocotită în tigăi la o adâncime de 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
9
Pentru a desface, rulați un cuțit în jurul marginii cupei și inversați-l pe locul desertului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Se servește cald sau răcit.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista