Cranberry Coffeecake
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Cranberry Coffeecake ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 456 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cranberry-Pecan Coffeecake, Iaurt-Afine Coffeecake, și Cranberry Vanilie Coffeecake.
Instrucțiuni
Face 6 până la 8 porții. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulse cranberries cu 1/2 cană de zahăr granulat într-un procesor de alimente până la tocat fin (nu pur și simplu).
Se transferă într-o sită și se lasă să se scurgă în timp ce se face aluatul.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Bateți împreună untul și restul de 1 1/4 căni de zahăr granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute cu un mixer în picioare sau aproximativ 8 minute cu un handheld.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și laptele alternativ în loturi, începând și terminând cu făină și amestecând până la încorporare.
Întindeți o treime din aluat uniform într-o tigaie bine unsă cu unt, apoi lingurați jumătate de afine scurse uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch de-a lungul părților laterale. Se acoperă cu o altă treime din aluat și afine rămase, lăsând o margine de 1/2 inch de-a lungul laturilor, apoi se acoperă cu aluatul rămas.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc și un tester introdus în centru iese fără firimituri, 1 până la 1 1/4 ore. Tort rece în tigaie pe un raft 30 de minute.
Inversați tortul pe raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Coffeecake se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet, apoi se păstrează într-un deținător de tort sau învelit în folie la temperatura camerei. Dacă se dorește, se încălzește într-un cuptor de 350 F cu 15 minute înainte de servire.