Crăciun Pinwheel Cookie-Uri
Crăciun Pinwheel Cookies este un vegetarian desert. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 1005 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crăciun Pinwheel Cookie-Uri De Zahăr, Cookie-uri de Crăciun: cookie-uri norvegiene de Crăciun, morcov condimentat prune conserva semilune și ciocolată portocaliu, și Cookie-Uri Pinwheel.
Instrucțiuni
Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol. Resift din nou într-un alt castron.
Bateți untul cu zaharurile maro și albe într-un bol de amestecare până când este ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia până se omogenizează. Se amestecă treptat amestecul de făină până se omogenizează uniform. Adunați aluatul într-o bilă și împărțiți-l în două părți egale.
Puneți o jumătate într-un al doilea castron.
Adăugați colorant alimentar roșu în aluat într-un bol și colorant alimentar verde în aluatul din celălalt bol. Folosiți o furculiță sau o lingură de lemn pentru a amesteca colorantul alimentar în aluat până când este amestecat uniform.
Adăugați picături suplimentare de colorant alimentar pentru a face umbra dorită.
Întindeți aluatul roșu la o grosime de 1/4 inch (5 mm).
Întindeți aluatul verde la o grosime de 1/4 inch (5 mm) și așezați deasupra aluatului roșu. Începând de pe o margine, rotiți aluaturile pentru a face un jurnal, astfel încât cele două culori să se spiraleze unul în celălalt. Înfășurați jurnalul în hârtie cerată, apoi într-un prosop de bumbac și refrigerați cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor 2 foi de copt.
Desfaceți Jurnalul de aluat și așezați-l pe o suprafață curată, ușor făinată. Feliați buștenul în runde de 1/8 inch (3 mm) grosime și așezați-l pe foi de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la setare, 5 până la 6 minute. Urmăriți cu atenție pentru a preveni rumenirea marginilor.
Scoateți din cuptor și răciți pe rafturi.