Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere

Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere
Faceți Cozi De Vițel Fierte

Instrucțiuni

1
Puneți 1/4 cană de măsline și tocați bine. Zdrobiți ușor restul de 1/2 cană de măsline cu partea unui cuțit mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă gambele de vițel între prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Dragați partea superioară și inferioară (nu laterală) a fiecărei cozi în făină, eliminând excesul. Într-o tigaie grea de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei și unt la foc moderat până când spuma dispare și blaturile maro și fundul gambelor în loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați gambele ca rumenite într-o tigaie rezistentă la flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de lingură rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați și gătiți ceapa, amestecând, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
7
Adăugați măsline tocate, coajă, capere, rozmarin și vin și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați bulion și măsline zdrobite și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă amestecul de bulion peste cozi și se acoperă bine cu folie. Braise shanks în cuptor 2 ore, sau până când carnea este fragedă. Gambele pot fi preparate până în acest moment cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, înainte de răcire, acoperite. Reîncălziți gambele înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Transferați gambele cu o lingură cu fante într-o altă tigaie sau un platou adânc rezistent la cuptor și păstrați-le calde, acoperite, în cuptor. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și rezervați solidele, aruncând coaja.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați lichidul să stea până când grăsimea se ridică la vârf și degresați și aruncați grăsimea. (Ar trebui să existe aproximativ 1 1/2 căni de lichid. Dacă este necesar, într-o cratiță se fierbe lichid până când este redus.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Adăugați solide rezervate în lichid și turnați peste cozi.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Serviți cozi presărate cu gremolata și garnisite cu fructe de caper.
15
Face Gremolata
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista