Cotlete de porc cu mere și umplutură

Cotlete de porc cu mere și umplutură
Dacă aveți aproximativ o oră la dispoziție în bucătărie, cotletele de porc cu mere și umplutură ar putea fi o rețetă spectaculoasă , fără lactate, de încercat. Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 25,02 USD per porție. Acest fel principal are 3127 de calorii , 495 g de proteine și 93 g de grăsimi per porție. Dacă aveți la îndemână umplutură pentru plăcintă cu mere, ulei de canola, amestec pentru umplutură și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Rețete similare sunt cotletele de porc cu mere și ceapă , cotletele de porc cu merișoare uscate, ciuperci și umplutură de castane și cotletele de porc simple cu umplutură .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în ulei la foc mediu-mare. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Întindeți umplutura de plăcintă într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați cotletele de porc deasupra; turnați umplutura peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4
Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35 de minute. Descoperiți; coaceți încă 10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate71
Revista