Cotlete de porc cu busuioc și marsala
Cotlete de porc cu busuioc și marsalan este un fel principal fără lactate . Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 337 de calorii . Pentru 2,5 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână busuioc, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 62 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă obține un scor solid de 70% . Rețete similare includ mușchiu de porc umplut cu sos de porc Marsala , Chicken Meatball Marsalan over Creamy Chicken Marsala și Easy Chicken Marsala .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați făina și sarea de usturoi într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Puneți cotletele de porc în pungă și agitați pentru a se acoperi.
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu și se rumenește cotletele pe ambele părți.
Transferați într-o tavă de copt și stropiți cu busuioc. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Îndepărtați folia, turnați vinul Marsala și continuați coacerea 15 minute, ungând ocazional cu vin. Îndepărtați și aruncați orice grăsime și asezonați cotletele cu sare și piper pentru a servi.