Cotlete de miel la grătar cu sos de vin roșu

Cotlete de miel la grătar cu sos de vin roșu
Cotletele de miel la grătar cu sos de vin roșu sunt un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 524 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,27 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, cotlet de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu sos de vin, Cotlete De Miel Cu Vin De Mentă La Grătar, și Cotlete de miel cu vin roșu și sos de rozmarin.

Instrucțiuni

1
În fiecare dintre cele 2 skillete mari grele, încălziți 1 lingură de ulei până aproape de fumat. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper, adăugați-le în Tigăi și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc și cruste, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Salote Mari8 Salote Mari
Subţire-Subţire-
2
Transferați mielul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Adăugați jumătate din șalotă în fiecare tigaie și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1/4 cană de vin în fiecare tigaie și gătiți până se reduce aproape complet, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Răsturnați amestecul de șalotă în 1 tigaie și adăugați pasta de roșii. Gatiti la foc mare pana incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați demiglace și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.
7
Adăugați untul și rotiți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
8
Adăugați orice sucuri de miel acumulate și condimentați cu sare și piper. Se strecoară sosul printr-o sită fină într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Serviți Cotletele de miel cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista