Cotlete de miel la grătar cu sos de vin roșu
Cotletele de miel la grătar cu sos de vin roșu sunt un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 524 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,27 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, cotlet de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu sos de vin, Cotlete De Miel Cu Vin De Mentă La Grătar, și Cotlete de miel cu vin roșu și sos de rozmarin.
Instrucțiuni
În fiecare dintre cele 2 skillete mari grele, încălziți 1 lingură de ulei până aproape de fumat. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper, adăugați-le în Tigăi și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc și cruste, 5 până la 6 minute.
Transferați mielul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Adăugați jumătate din șalotă în fiecare tigaie și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1/4 cană de vin în fiecare tigaie și gătiți până se reduce aproape complet, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 5 minute.
Răsturnați amestecul de șalotă în 1 tigaie și adăugați pasta de roșii. Gatiti la foc mare pana incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Adăugați demiglace și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.
Adăugați untul și rotiți până se topește.
Adăugați orice sucuri de miel acumulate și condimentați cu sare și piper. Se strecoară sosul printr-o sită fină într-un bol.
Serviți Cotletele de miel cu sosul de tigaie.