Cotlete de miel la grătar cu Charmoula

Cotlete de miel la grătar cu Charmoula
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și garnitură primară? Cotletele de miel la grătar cu Charmoula ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 181 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de miel la grătar cu Charmoula, Cotlet De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlet De Miel Charmoula La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți grătarul preîncălzit la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Într-un castron mic combinați sarea, chimenul, boiaua și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste cotlet și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
5
Pentru Charmoula: într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați amestecul de condimente rămas, ceapa, pătrunjelul, coriandru, usturoiul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul. Se amestecă până se omogenizează și se condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Periați cotletele cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Grătiți până când mielul este mediu-rar, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați cotletele într-un platou de servire și serviți cu charmoula.
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista