Cotlete de miel cu conopidă și stafide

Cotlete de miel cu conopidă și stafide
Cotletul de miel cu conopidă și stafide este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 825 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână capere, scallions, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel cu conopidă curry și sos de iaurt, Cotlete De Miel Cu Sos De Usturoi-Mentă Și Piure De Conopidă, și Conopidă Cu Stafide Aurii Și Migdale.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați mielul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până la coacerea dorită, 4 până la 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Transferați pe plăci individuale. Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați conopida și gătiți, aruncând frecvent, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4
Adăugați stafidele și 1/2 cană de apă și gătiți, acoperite, până când conopida este doar fragedă și apa s-a evaporat, 2 până la 3 minute. Se amestecă scallions și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Se servește cu mielul. Bacsis: pentru a încinge o conopidă, îndepărtați frunzele și așezați tulpina capului cu fața în sus. Tăiați cu grijă în jurul miezului cât mai aproape de flori, astfel încât centrul să iasă într-o bucată în formă de con.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista