Cotletele de miel și chutney-ul proaspăt de Cașmon este un fără gluten, fără lactate și primal condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați curmal Fuyu copt ferm, sare, cotlet de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de miel cu chutney de Prune, Cotlete de miel și crustă de Chutney, și Cotlete De Miel La Grătar Cu Chutney De Ceapă Roșie Carbonizată.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună persimmons, ceapă, ghimbir, jalapeinculro, suc de lămâie și sare și se lasă să stea la temperatura camerei în timp ce gătiți Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Suc De Lămâie
Curmale
Ghimbir
Ceapă
Sare
2
Cotletele se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți cotletele aproximativ 9 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cotletele cu clești pe o tăietură sau o farfurie și lăsați-le să stea, acoperite lejer cu folie, cu 3 minute înainte de servire.