Cotlet De Porc Vietnamez

Cotlet De Porc Vietnamez
Reteta cotlete de porc vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 50 minute. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de piper, oțet de orez nesezonat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 32 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc În Stil Vietnamez Cu Salată Proaspătă De Ierburi, Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi, și Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți șalota, zahărul brun, sosul de pește, oțetul și piperul într-un vas puțin adânc. Folosind o furculiță, străpungeți Cotletele de porc peste tot (pentru a permite marinadei să pătrundă mai repede) și adăugați la marinată în vas. Întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați Cotletele de porc să se marineze la temperatura camerei, întorcându-se ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De PeșteSos De Pește
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Scoateți Cotletele de porc din marinată, răzuind excesul (rezervați marinada pentru sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați ușor Cotletele de porc cu sare. Gatiti pana se rumeneste si se fierbe, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați Cotletele de porc să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
5
Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Serviți Cotletele de porc cu marinată redusă și jumătăți de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Faceți înainte: Cotletele pot fi marinate cu 1 zi înainte. Chill, sac de cotitură ocazional.
8
Per porție: 560 calorii, 27 g grăsime, 0 g fibre
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista