Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti

Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti
Această rețetă face 4 porții cu 298 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, frunze suplimentare de salvie, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rețetă De Muschi De Porc Umplut Cu Brânză Elvețiană, Filet De Porc Umplut Cu Cireșe Și Bietă Elvețiană Cu Salvie De Cireșe, și Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas.

Instrucțiuni

1
Umplutura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cățelele de usturoi zdrobite în uleiul fierbinte și rotiți-le în jurul tigaiei. După un moment, scoateți căței de usturoi și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciorba elvețiană și puțină sare și piper. Gatiti amestecand si aruncand continuu pana cand abia se ofileste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Puneți bietul într-o strecurătoare pentru a se scurge. Când se răcește ușor, utilizați un prosop de hârtie pentru a apăsa cât mai multă umiditate posibil. Tăiați bietul și adăugați-l într-un bol de amestecare.Folosind aceeași tigaie, ștergeți fundul și părțile laterale cu un prosop de hârtie și puneți-l la foc mediu. Odată ce tigaia s-a reîncălzit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fâșiile de slănină tăiate în tigaie, amestecând ocazional. Odată ce începe să se rumenească, dar nu este încă crocant, îndepărtați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervarea grăsimii de slănină în tigaie încă setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați cuburile de pâine și nucile de pin în tigaie și gătiți dând tigaiei toată atenția până când totul este prăjit și maro auriu. Apoi adăugați pâinea, nucile de pin și slănina răcită și gătită în același castron cu cea elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Chard ElvețianChard Elvețian
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați roșiile uscate la soare tăiate cubulețe, chiffonada de salvie și un vârf de piper (probabil că sarea nu este necesară, dar verificați). Puneți umplutura deoparte.Sos Chianti
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
ChiantiChianti
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați vinul roșu, o frunză întreagă de salvie, o crenguță de cimbru și pătrunjel tocat într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până se reduce la o consistență siropoasă. Strecurați ierburile și puneți sosul deoparte.Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Puneți cartofii roșii, jumătățile de șalotă, crenguța rămasă de cimbru, crenguta de rozmarin și o cantitate bună de sare într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ingredientele cu 2 inci. Aduceți oala la fiert și gătiți aproximativ 10 minute. Cartofii ar trebui să fie fierți, dar totuși destul de Fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scurgeți cartofii și apoi scufundați-i în apă rece. Puneți deoparte în apa rece în timp ce pregătiți carnea de porc.Carne de porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. lucrând cu un cotlet de porc la un moment dat, așezați unul pe el partea de la S în fața dvs. și introduceți vârful cuțitului în centru tăind un buzunar în cotlet. Asigurați-vă că lăsați 3 părți intacte. Se condimentează interiorul cu sare și piper și se umple cavitatea acestuia cu aproximativ o cantitate de umplutură de bietă. Apăsați carnea închisă în jurul amestecului, apăsând pentru a distribui uniform umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chard ElvețianChard Elvețian
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Așezați din nou cotletul plat și acoperiți cu patru sau 5 frunze întregi de salvie. Înfășurați carnea de porc cu 2 fâșii de slănină crudă, acoperind frunzele de salvie și înfășurând slănina în jurul cotletului ușor suprapus. Asigurați-vă că închideți complet umplutura. Folosiți scobitori pentru a fixa capetele feliilor de slănină. Continuați până când ambele cotlete sunt umplute și înfășurate.Găsiți o tigaie cu laturile puțin adânci (cum ar fi o tigaie din fontă) care este rezistentă la cuptor și suficient de mare pentru a ține atât cotletele, cât și toți cartofii. Folosiți această tigaie pentru a încălzi uleiul vegetal pe un arzător setat la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Așezați cotletele în tigaie într-un singur strat; gatiti 6-8 minute, rotind dupa cum este necesar pentru a asigura o rumenire uniforma a baconului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Adăugați cartofii în tigaia care înconjoară cotletele. Este ok dacă cartofii acoperă oarecum cotletele. Mutați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți încă 5-7 minute, până când carnea de porc a atins o temperatură interioară de 140 de grade F pentru mediu rar. Mutați cotletele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească aproximativ 8 minute. Între timp puneți cartofii pe un platou cald de servire.Odată ce carnea de porc s-a odihnit, feliați fiecare cotlet pe o diagonală, peste Bob în felii groase de cm. Topiți cartofii cu carnea de porc feliată și stropiți aproximativ sos de sos Chianti peste cotlet și aruncați Salvia tocată peste platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
ChiantiChianti
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Se servește cald cu sosul rămas trecut la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista