Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune

Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune
Cotletele de porc coapte cu sos de melasă-prune sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, ceapă, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos cald de prune, Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune, și Cotlet de porc ars cu sos de struguri.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă bulion, afine, oțet, melasă, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, coriandru și prune; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când prunele sunt fragede și amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CoriandruCoriandru
MelasăMelasă
OțetOțet
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
PrunePrune
SareSare
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați Cotletele de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de prune în tigaie; aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Puneți amestecul de prune peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista