Cotlet de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici

Rețeta Cotletelor de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 217 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ardei gras, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Salsa de piersici, Cotlete de porc perfect la grătar cu Salsa de busuioc cu piersici de afine, și Cotlet De Porc Sud-Vest La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați piersici, ardei gras, ceapă, coriandru, zahăr brun, suc de lămâie și chile; pus deoparte.
Frecați pudra de chili pe ambele părți ale fiecărui cotlet de porc.
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 6 până la 9 minute, întorcându-vă o dată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Serviți Cotletele de porc acoperite cu salsa sau serviți salsa pe lateral.