Cotlet de porc cu sos de brânză albastră

Cotlet de porc cu sos de brânză albastră
Cotletele de porc cu sos de brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de frișcă, unt, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de brânză albastră, Cotlet de porc cu sos de brânză albastră, și Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare, la foc mediu. Condimentați Cotletele de porc cu piper negru și praf de usturoi. Prăjiți cotletele în unt până când nu mai sunt roz și sucurile curg limpede, aproximativ 20 până la 25 de minute. Întoarceți ocazional să se rumenească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald. Amestecați frișca în tigaie, slăbind orice bucăți de carne lipite de fund. Se amestecă brânza albastră. Gatiti, amestecand continuu pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă sosul peste cotletele calde de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista