Cotlet de porc și supă de varză

Cotletul de porc și supa de varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de varză, sos worcestershire, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și caserolă de varză, Varza Martha Stewart și cotlet de porc bucătar rapid, și Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau oală de tocană la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cubulețe de porc cu ceapă până când carnea de porc nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă varza în amestecul de porc și se acoperă oala; gătiți până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în fasole, ketchup, sos Worcestershire, semințe de țelină și ienibahar. Acoperiți oala și fierbeți până când carnea de porc și varza sunt fragede și supa s-a îngroșat, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.