Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar
Cotletele de miel de rozmarin la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,87 USD pe porție. O porție conține 884 calorii, 126g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cotlet de miel tăiat francez, rozmarin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția mielului.
Întindeți amestecul pe o parte a fiecărui cotlet de miel.
Așezați mielul pe grătar, acoperit cu partea în sus, la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute sau până când termometrul introdus în centru citește 145 F.