Cornuri De Migdale

Cornuri De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cornurile de migdale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 300 de calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 47 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cornuri De Migdale, Cornuri cu ciocolată și migdale, și Cornuri Cu Migdale De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați lapte și gălbenușuri de ou în amestecul de drojdie; se amestecă bine. Se amestecă în amestecul de firimituri; se amestecă bine. Nu frământați. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DrojdieDrojdie
LapteLapte
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Rulați fiecare piesă într-un 12-in. cerc; tăiați fiecare cerc în opt pene. Într-un castron mic, bateți ingredientele de umplere până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți umplutura peste pene; rulați de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
7
Așezați cu punctul în jos 3 in. în afară pe foi de copt negreșite. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră (aluatul nu se va dubla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Bateți albușul de ou și apa; periați peste cornuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
9
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
10
Se coace la 350 de minute timp de 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista