Cordon Bleu de pui și orez
Cordon Bleu de pui și orez este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oferte de piept de pui, gătit rapid și orez, șuncă coaptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci și orez, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă orezul, conținutul pachetelor de condimente și apa în vasul de copt.
Puneți ofertele de pui peste șuncă. Puneți sosul de paste peste fiecarepui fraged;se presara cu boia de ardei.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 40 de minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 20 de minute mai mult sau până când orezul este fraged și puiul nu mai este roz în centru.
Coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.