Copane Teriyaki Picante La Grătar
Reteta la gratar picant Teriyaki copane este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 44 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 14 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ghimbir măcinat, ulei de susan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Copane de pui la grătar cu glazură picantă de mere, Gratar Picant Chipotle Gratar Curcan Copane, și Miere Teriyaki Copane.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Se amestecă primele 5 ingrediente până se omogenizează bine; se toarnă 1/2 cană peste pui într-un vas superficial. Întoarceți betisoarele pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecăruia. La frigider 10 min. Între timp, amestecați sosul de grătar în amestecul de pansament rămas.
Scoateți puiul din amestecul de pansament; aruncați amestecul de pansament.
Puneți puiul pe grătarul grătarului. Opriți arzătoarele direct sub pui; acoperiți grătarul cu capac. Pui la grătar 25 min. sau până când este gata (165F), întorcându-se ocazional și perindând cu amestec de sos de grătar în ultimele 10 min.