Copane Picante De Pui
Copanele picante de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 5 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 276 calorii. Un amestec de sare, chimen măcinat, făină de porumb din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 45 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare includ Copane Picante De Pui, Copane Picante De Pui, și Copane Picante De Pui.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 40
Pulverizați tava dreptunghiulară, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea și grăsimea de la pui.
Amestecați făina, făina de porumb, chimenul, pudra de chili și sarea într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Se amestecă Zara și sosul de piper într-un castron mediu. Scufundați puiul în amestecul de zară, apoi puneți-l în pungă. Sigilați punga și agitați până când este acoperită uniform.
Puneți puiul în tigaie; pulverizați ușor puiul cu spray de gătit.
Coaceți neacoperit 40 până la 45 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.