Prajitura cu dovlecel cu ciocolata

Prajitura cu dovlecel cu ciocolata
Tort cu gustare cu dovlecel cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 18 porții cu 176 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17% , ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort de gustare cu dovlecei cu ciocolată , Prăjitură cu dovlecei și ciocolată și prăjitură cu ciocolată integrală cu fudge de dovlecei cu fistic confiați .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate untul și zahărul până se sfărâmiciază, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz Tăiat Din Oțel (fără înlocuiri)Ovăz Tăiat Din Oțel (fără înlocuiri)
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Adăugați ouăle; amesteca bine. Incorporați zara, sosul de mere, ciocolata și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
50 De Grame (puțin 2 Uncii) Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză50 De Grame (puțin 2 Uncii) Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
3
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; bateți amestecul de unt până când se umezește. Se amestecă dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Ovăz Tăiat Din Oțel (fără înlocuiri)Ovăz Tăiat Din Oțel (fără înlocuiri)
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
4
Transferați la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Englezești Toffee Fiecare), Tocate GrosierBomboane Englezești Toffee Fiecare), Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
5
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
Răsucire De Lemn DulceRăsucire De Lemn Dulce
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
6
Se presară cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista