Copane De Curcan La Grătar

Copane De Curcan La Grătar
Cuptor-gratar Turcia copane este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, ketchup, copane de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Copane De Curcan La Grătar, Cuptor Aripi De Curcan La Grătar, și Picioare De Curcan La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună ketchup și următoarele 6 ingrediente într-un 1-qt. cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați copane într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă 1 cană amestec de ketchup uniform peste copane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
5
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră; descoperiți, acoperiți cu restul de 1 cană de sos și coaceți încă 30 de minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Notă: pentru a face sos ketchup înainte, se prepară conform instrucțiunilor în etapa sos rece, se toarnă într-un 1-qt. container etanș, și se răcește timp de până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista