Copane De Curcan La Grătar
Cuptor-gratar Turcia copane este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, ketchup, copane de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Copane De Curcan La Grătar, Cuptor Aripi De Curcan La Grătar, și Picioare De Curcan La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună ketchup și următoarele 6 ingrediente într-un 1-qt. cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute.
Așezați copane într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Se toarnă 1 cană amestec de ketchup uniform peste copane.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră; descoperiți, acoperiți cu restul de 1 cană de sos și coaceți încă 30 de minute sau până când furculița este fragedă.
Notă: pentru a face sos ketchup înainte, se prepară conform instrucțiunilor în etapa sos rece, se toarnă într-un 1-qt. container etanș, și se răcește timp de până la 2 zile.