Cookie-Uri Scrisoare Olandeză
Cookie-urile scrisoare olandeză este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt 100% grâu integral Kruidnootjes olandeză(sau cookie-uri turtă dulce olandeză), Cookie-Uri Olandeze Pentru Cutii De Gheață, și Cookie-Uri De Condimente Olandeze.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați untul răcit până când textura amestecului este măcinată cu bucăți de dimensiuni de mazăre.
Adăugați apă cu gheață treptat, amestecând cu o lingură de lemn, până când aluatul formează o bilă. Acoperiți aluatul și răciți timp de 1/2 oră.
Pentru a face umplutura, într-un castron mic, amestecați împreună pasta de migdale și zahărul.
Adăugați oul și amestecați bine.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C ).
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/8 inch, făcând cât mai pătrat posibil.
Tăiați aluatul în fâșii de 6 inci lungime și 1 1/2 inci lățime (aproximativ lățimea unei rigle). Folosind o pungă de patiserie sau o pungă de plastic puternică, cu o gaură mică tăiată din colț, migdale de țeavă umplând centrul benzii începând cu jumătatea în jos. Îndoiți jumătatea superioară a benzii în jos peste umplutura de migdale pentru a se potrivi cu partea de jos.
Formați benzi în literele dorite, periați cu lapte și presărați cu zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc. Dacă utilizați tot untul în rețeta dvs., verificați după 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți-l pe un suport de sârmă.