Cookie-Uri De Tort Cu Unt Lipicioase
Cookie-urile Gooey Butter Cake Bar sunt o vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 211 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Red Velvet Oreo Gooey Unt Tort Cookie-Uri, Fursecuri Cu Unt Lipicioase, și Fursecuri Cu Unt Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 9 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit sau frecați cu unt și tapetați cu hârtie pergament.Cernem făina, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mic. Set aside.In un bol mare de amestecare, bateți untul, zahărul și vanilia împreună cu un mixer electric. Răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc. Se amestecă oul și se bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se omogenizează bine.Cu făină pe degete, apăsați aluatul în fundul tigaiei și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți umplutura (eu am folosit același bol).Bateți untul, sarea și vanilia cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase. Răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc.Folosind cea mai mică viteză a mixerului, bateți în lapte condensat. Bateți aproximativ 15 secunde. Răzuiți bolul și bateți în siropul de porumb.
Adăugați oul și bateți timp de 1 1/2 minute la viteză medie-mare până când amestecul este din nou ușor și pufos. Răzuiește vasul. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați făina și bateți până se amestecă, 30 de secunde (tocmai am amestecat-o).
Se toarnă umplutura uniform peste bază.
Coaceți pe raftul central al cuptorului până când marginile par setate, dar centrul este încă jiggly, 25 până la 27 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei; apoi se dă la frigider până se fixează, aproximativ 4 ore.
Tăiați în 2 bare de 1/4 pe 1 1/2 inch cu un cuțit subțire ascuțit, scufundându-l în apă fierbinte și ștergându-l curat înainte de fiecare tăietură nouă.