Cookie-Uri De Pom De Crăciun Cu Zăpadă
Cookie-urile de pom de Crăciun acoperite de zăpadă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, culoare alimentară, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Copac Acoperite De Zăpadă, Plăcintă Cu Ciocolată Cu Zăpadă, și Prăjituri de zână cu zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.radeți 2 oz de ciocolată albă. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul, făina, extractul de migdale, ciocolata albă rasă de 2 oz și culoarea alimentelor verzi până se formează aluatul.
Împărțiți aluatul în 6 bucăți. Apăsați fiecare piesă în Runda de 6 inci.
Tăiați fiecare rundă în 8 pene; pene separate. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pene la 2 inci distanță. Sub fiecare pană, așezați jumătate din 1 băț de covrig pentru trunchiul copacului.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut.
Scoateți din foaia cookie. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rămâne 4 oz ciocolată albă și scurtarea descoperită la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește. Înmuiați partea superioară a fiecărui cookie în amestec de ciocolată albă, permițând scurgerea excesului. Dacă doriți, decorați cu stropi de decorator sau zaharuri.
Așezați fursecurile pe hârtie cerată; la frigider până se fixează, aproximativ 30 de minute.