Cookie-Uri De Covrig Cu Migdale Înmuiate În Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile de covrig cu migdale cu ciocolată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Sandwich cu ciocolată și migdale, Fursecuri Cu Ciocolată Albă-Migdale, și Cookie-uri de migdale cu ciocolată și unitatea de lapte a lui Moș Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, folosind un bătător electric, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și cremoase, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușurile de ou, pe rând, apoi extractul de migdale. Bateți zahărul și făina până se combină. Acoperiți aluatul în folie de plastic și lăsați să se răcească timp de 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în două poziții centrale și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Formați aluatul în bile, folosind câte 1 lingură pe bilă.
Rulați fiecare bilă într-un bușten subțire de 10 inci. Răsuciți fiecare buștean într-o formă de covrig și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 12 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 5 minute pe foaie, apoi transferați-le pe o grătar așezată peste o foaie de copt. Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolată, apoi așezați-o pe foaia de copt până când ciocolata s-a întărit. După răcire, ookies pot fi depozitate într-un recipient etanș până la 5 zile.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.