Cookie-urile de amoniac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 9 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de unt, ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-uri surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru cookie-urile de corespondență #SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună zahărul alb și untul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna, laptele și extractul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Mentă
Zahăr Granulat
Smântână
Unt
Cremă
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați sarea și amoniacul brutarilor cu 2 căni de făină și amestecați în amestec. Adăugați treptat mai multă făină pentru a face un aluat rigid. Lăsați aluatul moale pentru fursecuri sau adăugați mai multă făină pentru a face fursecuri decupate. Aruncați aluatul din linguri cu vârf pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până la auriu. Când se răcește, gheață cu o glazură simplă de cofetari, care a fost aromată cu mentă, dacă se dorește.