Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată

Cookie-urile cu zahăr de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, pudră de bezea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată, Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată, și Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Bateți untul și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați oul și vanilia; bateți până la crem, încă aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați treptat amestecul de făină și bateți până se încorporează, încă aproximativ 2 minute.
Împărțiți aluatul între 2 foi de folie de plastic; se formează în discuri. Înfășurați și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Întindeți aluatul între foi de hârtie pergament cu făină până la aproximativ 1/4 inch grosime. Se răcește încă 2 ore.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F. ceață 2 foi de copt cu spray de gătit.
Se taie aluatul în forme; aduna resturi și reroll o dată să taie mai multe cookie-uri. Aranjați la 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți, comutând cratițele la jumătate, până la setare, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea și 3 până la 4 linguri de apă într-un bol cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Transferați într-o pungă resigilabilă și tăiați un colț mic. Țeava pe fursecuri; se presară cu zahăr grosier.
Fotografie de Andrew Purcell