Cookie-Uri Cu Unt De Arahide Paydirt

Paydirt unt de arahide Cookie-uri este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 36 de porții. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cookie-uri surpriză sănătoase cu unt de arahide (Cookie-uri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe, și Lofthouse-stil moale unt de arahide Chip Zahăr Cookie-uri cu unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați untul de arahide(inclusiv untul de arahide din amestecul de cutii), scurtarea, uleiul și apa într-un bol mare de amestecare, amestecați până se omogenizează.
Adăugând unul câte unul, amestecați zahărul , zahărul brun, ouăle și vanilia, amestecând bine.
Într-un castron mai mic combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Când acestea sunt combinate, adăugați amestecul uscat din amestecul de prăjituri în cutie în amestecul de făină și amestecați folosind un tel pentru a sparge orice bulgări.
Combinați amestecul uscat puțin la un moment dat în amestec umed și amestecați bine. Poate deveni necesar să terminați amestecarea aluatului cu mâna.
Rulați aluatul în bile de 1 1/2 până la 2 inci și așezați o foaie de copt lăsați 2 până la 2 1/2 inci între fursecuri. Cross-hatch aluat bile folosind o furculiță pentru a aplatiza la 1/2 la 3/4 inch grosime.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) aproximativ 7 până la 10 minute, până când marginile încep să devină maro deschis.
Scoateți din cuptor lăsați să stea 5 minute și transferați cookie-urile în grătar.