Cookie-Uri Cu Jurnal De Ciocolată
Ciocolata log cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr de cofetărie, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fancy Pants furnici pe un jurnal, Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, și Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}.
Instrucțiuni
Amestecați făina, cacao și sarea într-un castron mare. Folosiți un tăietor de patiserie sau două furculițe pentru a tăia untul până când formează firimituri fine.
Se amestecă zahărul și vanilia până se încorporează.
Adăugați laptele, amestecând până formează un aluat rigid.
Formați aluatul într-un buștean lung, de aproximativ 1 inch în diametru (l-am despărțit în două bușteni, pentru că erau destul de lungi). Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute până la o oră.
Aproape de sfârșitul perioadei de răcire, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scoateți aluatul din frigider și feliați-l în segmente de 2 inci (acestea vor semăna într-un fel cu rulourile de grăsime Tootsie).
Așezați segmentele la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie pregătită.
Coaceți până se rumenesc ușor și ferm la atingere, 20-25 de minute.
Transferați pe rafturi pentru a se răci.
În timp ce prăjiturile se răcesc, pregătiți glazura.
Se amestecă cacao cu apa până se omogenizează.
Bateți untul într-un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete până când este cremos.
Adăugați amestecul de cacao și continuați să amestecați până se omogenizează.
Adăugați zahărul cofetarilor puțin câte puțin până se omogenizează complet.
Întindeți glazura pe partea superioară și laterală a fursecurilor (lăsați capetele și partea inferioară neînghețate). Trageți ușor dinții unei furculițe (sau a unei scobitori) peste glazură, astfel încât să semene cu scoarța unui buștean. Asigurați-vă că curățați furculița dintre fursecuri, deoarece glazura se poate acumula pe vârfurile dinților. Dacă doriți, desenați o spirală pe capetele expuse, astfel încât să semene cu interiorul unei secțiuni transversale a unui buștean.