Conserve De Migdale De Cireșe
Cherry migdale conserve ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 88 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 107 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, apă, pectină lichidă din fructe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Conserve De Cireșe Amaretto, Conserve De Cireșe De Caise Și Maraschino, și Conserve De Cireșe Cu Țepi Jalape pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală de stoc, aduceți cireșele și apa la fiert; se fierbe timp de 15 minute.
Adăugați zahăr și aduceți la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe timp de 4 minute. Se amestecă pectina; reveniți la o fierbere completă. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul. Îndepărtați spuma.
Puneți cu grijă în borcane fierbinți cu jumătate de halbă, lăsând 1/4-in. headspace.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați 10 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.