Conopidă-supă de mere cu reducere de cidru de mere
Conopida-supa de mere cu reducerea cidrului de mere este o fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian supă. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită măr galan, suc de lămâie, flori de conopidă și pudră de curry madras. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheddar în vârstă cu pene de mere și reducere de cidru, Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, și Apple Cidru Pecan Cookie Tort cu mere cidru Buttercream glazura.
Instrucțiuni
1
Aduceți cidrul de mere la fiert într-o cratiță mică. Gatiti pana cand cidrul este redus la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pudra de curry și usturoiul în tigaie; sotati 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați conopidă, bulion și măr; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când conopida este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Puneți jumătate din amestecul de conopidă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de conopidă rămas. Reveniți la oală. Se amestecă jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Se ia de pe foc; se amestecă sucul, sarea și 1/8 linguriță de piper. Polonic aproximativ 1 cana supa în fiecare din 8 boluri; stropesc fiecare portie cu 1 1/2 lingurite cidru reducere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional