Conopidă prăjită cu vinetă de măsline

Conopidă prăjită cu vinetă de măsline
Conopida prăjită cu vinaigretă de măsline este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 152 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Rețetă De Vinetă De Măsline, Conopidă Balsamică Prăjită Cu Usturoi Și Ulei De Măsline, și Conopidă prăjită la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Aliniați 2 tigăi mari (cu 4 fețe) cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aranjați conopida pe tigăile de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei, sare și 1/4 linguriță de piper. Prăjiți, schimbați poziția tigăilor după 15 minute, până când sunt aurii în pete și doar fragede (30 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
În timp ce conopida se prăjește, se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă și se pune într-un castron mic; bateți în restul de 2 linguri de ulei, măsline, coajă de lămâie și suc și restul de 1/4 linguriță de piper. Aranjați conopida pe un platou și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista