Conopidă și macaroane cu brânză
Conopida și brânza de macaroane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, conopidă, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 262 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Conopidă Și Brânză, și Macaroane de conopidă și brânză.
Instrucțiuni
Gatiti macaroanele urmand instructiunile ambalajului, adaugand conopida pentru ultimele 4 minute.
Topiți untul într-o tigaie, apoi amestecați făina și pudra de muștar și gătiți timp de 2 minute. Adăugați treptat laptele, amestecând tot timpul pentru a obține un sos neted.
Adăugați trei sferturi din brânză și câteva condimente în sos.
Scurgeți macaroanele și conopida și amestecați în sosul de brânză.
Se transferă într-un vas rezistent la cuptor, apoi se presară peste brânza rămasă și se aprinde sub un grătar fierbinte până devine auriu și clocotește.
Serviți cu o salată verde, dacă doriți.